Wat ik doe

Adviezen, Ontwerpen en Begeleiding

Er kan advies worden gegeven bij de aankoop van uw woning. Hierbij kan er voor eventuele verbouwingen een ontwerp worden gemaakt. Ook kan het hele traject van ontwerp tot bouwaanvraag worden begeleid of uit handen worden gegeven. Dat houdt in tot en met de bouwvergunning.
Onderzoeken en eventuele rapportages, welke meestal parallel lopen met het vergunningstraject worden in het proces meegenomen.
Kortom kunnen zaken als advies bij de aankoop van uw woning tot aan ontwerp, schetsplannen en bouwtechnische tekeningen met de daarbij behorende onderzoeken en rapportages uit handen worden gegeven.

Werkplaats en Machinaal Timmerwerk

Voor standaard werk en wensen op maat qua houtsoort of detaillering. Renovatie en restauratie timmerwerk dat bestaat bijvoorbeeld uit het vervangen of repareren van oude elementen in oude panden. Hierbij moet u denken aan kozijnen, ramen, deuren, trappen en betimmeringen. Dit wordt gedaan met behoud van de juiste detaillering en houtmaatvoeringen. Hier en daar worden details aangepast aan het comfort van deze tijd, passend binnen het geheel. Geen compromis als look-a-likes, zoals de bekende 6-ruiter, het schuifraam en vensterluiken. Smalle roedeverdeling zonder opplakroede, maar volgens de degelijke traditionele methode. Functioneel en origineel met behoud van stijl en eenheid. Passend, soms op maat gemaakt, hang en sluitwerk. De naam en reputatie te hebben om het gevoel van de oude elementen en de sfeer weten te bewaren. Zowel voor het klantenwerk als in de eigen projecten. Maar ook voor standaard machinaal timmerwerk.

Wat Doe Ik Met Mijn Eigen Projecten

Het proces begint met het zoeken naar een karakteristiek pand met uitstraling. Vervolgens worden plannen gemaakt om een meerwaarde te geven aan het bestaande pand. Hierbij wordt het pand geheel gerenoveerd waarbij de stijlkenmerken van het pand alleen maar versterkt mogen worden. Technisch moet hierbij aan alle eisen van deze tijd voldaan worden en qua afwerking moeten luxe, degelijke, maar vooral stijlvolle elementen worden toegevoegd. Dat alles zie je terug in het sanitair, de keuken, vloer- en wandafwerking. Ook worden de contouren voor de tuin toegevoegd.

Verbouw, Renovatie en Restauratie

Een verbouwing, renovatie of restauratie van een woning of boerderij kan ik compleet aannemen en uitvoeren. Dit hoeft niet perse een oud huis te zijn, ook het verbouwen van een jongere woning, waarbij de plannen al gereed zijn, behoort tot de mogelijkheden. Bij voorkeur denk ik vanaf het begin mee bij het maken van de bouwplannen, om zo de volledige betrokkenheid te bieden. Ik breng alle werkzaamheden en disciplines onder een hoed waarbij ik samenwerk in een netwerk van verschillende vakgenoten. En natuurlijk is er de mogelijkheid voor eigen inbreng van de opdrachtgever.

Icoon_Advies_2

Advies

Bij de aankoop van uw woning of gedurende het vergunningstraject.

Icoon_Ontwerp_2

Ontwerp

Voor de verbouwing van uw woning.

Icoon_Begeleiding_2

Begeleiding

Gedurende het gehele verbouwingsproces van uw woning.

Icoon_Uitvoering

Uitvoering

Van uw verbouwing. Volledig georganiseerd en begeleid.